Japan wil baas van Shea Shepherd op laten pakken

door Randy Stoter op 30 april 2010

Normaliter verveelt de Spits ons alleen met crappy onzin berichten van het ANP net. Vandaag echter zat er ook een bericht bij wat mij weer hoopvol stemde. Japan is van plan om de leider van de Shea Shepherd op te pakken. De Shea Shepherd, je weet wel, die Canadese milieuorganisatie die de walvissen helpt, zodat ze niet uit zichzelf dood gaan.

Het ergste is eigenlijk nog dat die eikels onder de Nederlandse vlag varen, en dus eigenlijk ook land belachelijk maken met hun daden. Nog een goede reden om ze op te laten pakken.

In de categorie Walvisnieuws

24 Reacties
 1. Wat ben jij een achterlijke mongool zeg.

  Die eikels in japan overtreden de wet met Illegale vangst.
  Wie beschaamt en nu een land eikel.
  Lekker makkelijk achter je keyboard en gal spuien.

  Wat doe jij voor een betere wereld??
  Spaarlampen kopen zeker

  I hate that u are Dutch!!!

 2. Klopt, ik ook. Ik was eigenlijk veel liever een dikke blondharige neger geweest.

  Maar goed. Daarmee ruimen we de walvis nog niet op…

 3. sea sheperd permalink

  de jappaners zijn gewoon dwazen die niet weten wat ze aan het doen zijn

 4. satan permalink

  ze vangen de walvissen om zogenaamd onderzoek te doen hoeveel walvissen heb je nodig trouwens iedereen die de jappen steund verdient niks anders dan de doodstraf

 5. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????//

 6. ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/

 7. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 8. ????????????????(…)

  sukkels

 9. ha ha sukkels die deze site gemaakt hebben

 10. ????????????????????(…)

 11. ??????????????????????????(…)

 12. erik permalink

  Ze hadden 70 jaar geleden nog wat meer bommen op die kloten japanners moeten gooien.

  go shea sheperd

 13. fuck you makers van deze site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  fuck you all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  walvissen zijn cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en ze doden geen vogels!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en voeren geen oorlog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en ze zijn niet eng!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  dat alles zijn wij mensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  goed zo greenpeace en sea shepherd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  goed zo erik, virus1, satan, sea shepherd en chris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. ik ben cool en julie moeten niet schelden anders ga ik julli op eten
  ik ben mocro

 15. de walvissen zijn niet de schuldige aan het stijgen van de zeespiegel maar dat zijn wij. wij rijden met onze auto’s en vrachtauto’s over de weg enz. die afval stoffen gaan de lucht in en hierdoor onstaat het broeikas effect.
  en daar door warmt de aarde op en smelt het ijs.
  en walvissen poepen miss wel veel maar dat poep verteert en word ook door andere zeedieren gegeten dus vlieg tog op met je japanse gezeik :S

 16. WAAROMWEGMETDEWALVIS?DIEBEESTENDOENONSNIKS! permalink

  Wat Voor Fucking Site is dit? Hoezo Weg Met De Walvis? Die Beesten Doen Ons Niks!
  Die Walvissen doen ons geen ene zak, wij verzieken onze wereld,,….
  Waarom zou je hier een site van maken? Zeker een rare gek? Depressief ofzo?
  Ja srrie Dat ik zo zeik Maar je klopt gewoon niet-.-‘ Als je zo’n site maakt….

  Grr (MasterPErfectie) JAro Veldmuisze

 17. Whalerwoody permalink

  Realiseer je je wel dat de walvissen, net als de dolfijnen, een essentieel onderdeel uitmaken van de supercomputer die voor ruim 70% bedekt is met (zout)water, en waarvan zich het als ‘intelligent’ noemende levensvorm deze heeft genaamd naar die overige 30% die erboven uit steekt, namelijk ‘aarde’?
  Dat met het verdwijnen van de walvissen (en dolfijnen) het nut van de supercomputer is verdwenen omdat de berekening niet meer klopt? En dat daarom de hele planeet door de opdrachtgevers opgegeven wordt en ter vernietiging wordt verpatst aan de Vogons?

 18. je moet je bek houden kanker tyves mogool

 19. Piet permalink

  Jaaa, proef ze zelf eerst maar eens, die walvissen, is best lekker!

 20. john permalink

  GO SEA SHEPERS de beste mensen met hun beste schepen de steve erwin en bob baker en andy gril japan moet stopen met deze moorden en deze web site moet oook op donderen weg met de moord schepen ik ben tros dat de sea shepers onder de nedrlandse vlag voer

 21. Eugene permalink

  Misschien wat off-topic, maar toch: ik zou op deze site wat recepten verwachten. Of een leuk menuutje. Over twee maanden is het alweer kertsmis.

 22. Imme en Debora permalink

  WIJ ZIJN VOOR SEA SHEPHERD!!!
  JULLIE HEBBEN GEEN HART VOOR WALVISSEN.
  WIJ HEBBEN WEL EEN HART VOOR WALVISSEN!!

Plaats een reactie

Note: XHTML is toegestaan. Je e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden.

Meld je aan voor de RSS feed van deze reactie