Uit de inbox:Een nieuwjaarswens van kevin

door Randy Stoter op 7 januari 2010

Vandaag vond ik de volgende e-mail in de inbox van de WMDWO. Het was een nieuwjaarswens van Kevin voor de walvissen. Leest u hem zelf maar:

Ik hoop dat jullie allemaal Kanker krijgen en op de meest brute wijzen met heeeeeel veel pijn en ellende aan jullie einde komen!!

dat is mijn wens voor 2010!

groetjes, Kevin

Kevin, hartelijk dank voor je bericht! Je had het niet beter kunnen verwoorden. Kanker zou zo’n mooie en eenvoudige oplossing zijn om voorgoed van het walvisprobleem af te komen. Kunnen wij weer thuis blijven bij onze vrouw en kinderen en de walvispopulatie lost helemaal vanzelf op.

De WMDWO wenst iedereen een walvisvrij jaar toe! Heb je ook een nieuwjaarswens voor de walvissen? Stuur hem dan in middels het contactformulier, de beste inzendingen worden hier misschien wel gepubliceerd.

In de categorie Walvisnieuws

9 Reacties
 1. Anne-Marie permalink

  Is dit echt? Zijn jullie ziek in je hoofd ofzo?!
  Ik wens iedereen een WMDWO-vrij nieuwjaar toe!

  Stelletje achterlijke idioten…

 2. Joe permalink

  Je kan zeker alleen maar op de zwakzinnige reacties reageren? Kansloze site dit zeg, is niet eens een beetje grappig…

 3. whales saver permalink

  ik wens dat die kevin een gruwelijke pijnleke dood moet hebben.

 4. Dennis permalink

  Ik hoop dat deze kevin zelf heel veel kankerrr krijgt en een bezemsteel met schuurpapier in zijn hol krijgt en dat ze hem daarna net zolang martelen dat ie zelf overlijd

 5. Rob permalink

  doe godverdomme normaal ga lekker met kanker schelden
  hopelijk krijgen jullie zelf kanker, dit is egt een nutteloze club nerdjes
  die geen leven hebben en op wilders stemmen en die hitler vereren

 6. The Hierophantom permalink

  Whahhahahahahahah jezus dat er uberhaupt iemand is die dit gelooft whahahahahahahah leuk en dan al die mensen tegen mekaar whahahahaah weg met de walvis! Nee niet weg met de walvis! JAWEL!! NEEE NIET!! wahahahahahhahahahahahahahahahahahahha jezus wie is er nou tegen walvissen? whahahhahahahahahahahhahahahahahahah Echt jullie humor gaat wel heel ver whahahahahaha doortrapt whahahahhahahahahahahahhahaa en dan die reacties van die mensen die mekaar dan zitten af te bekken whahahahahahhahahahahahahahahahahahahahaha echt je zou in de politiek moeten gaan joh!! verdeel en heers!!! whahahahahhaahhahahahaha je kunt me opdweilen hier…weet je wat? ik ga zelf wel alvast in de dweilemmer zitten whahahahahaha kun je alvast ff een dweilorkest van walvissen voor me organiseren? whahahahahahhahahahaha een kakofonie van walvisgemiemel whahahahhahahahahhahahahahahhahahahaha

  • tessa permalink

   WHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAAHHHHAHAHAHA
   JIJ SNAPT HEM JOH
   VOLGENSMIJ ZIJN WE DE ENIGE HIER
   MAG IK BIJ JE IN DE EMMER?
   WHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAAHA TERING KAPOT DOMME MENSEN HIERO HAHAHAHAHAHHAAHAAH VOORAL ‘WHALES SAVER’ HAHAHAHHAHA jij. bent. dom
   HWHAHAHAH

   • anne permalink

    Uhhh
    Je bent de eenige weirdo hier samen met die andere gast ik weet niet hoor maar volgens mij moet je in iedergeval proberen je hersens te gebruiken !!

 7. Imme en Debora permalink

  ik wens jullie een walvisrijk nieuwjaar toe!

  Happy whale year

Plaats een reactie

Note: XHTML is toegestaan. Je e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden.

Meld je aan voor de RSS feed van deze reactie