kankerleiderssss…

door puru op 30 mei 2009

Jullie hebben kanker.
Levenloze mongolen, jullie (beheerders) hebben zeker geen vrienden of wel kankerleiderssss…
Jullie moeten hiermee ofhouden of anders……..

Aldus éne Agenda21 als reactie op deze site.

En dat is helaas niet de enige slecht gespelde belediging of bedreiging. Na 4 jaar weg met de walvis organisatie op hyves zijn wij dan ook totaal niet onder de indruk van uw dreigende taal. Wij zijn ons wel bewust van onze democratische rechten en beschouwen grove taal, bedreigingen en geweld als bewijs van labiliteit. Wij zijn voor de herleving van de heroïsche tijden van de walvisvaart en zien heropening van de walvisjacht als een essentiële ecologische maatregel om het welzijn van toekomstig generaties te waarborgen. Als u de wet van Archimedes wilt ontkennen en beweert dat het ijsbonken van de grijze griezels geen desastreuze gevolgen heeft voor de ijskappen bent u hier vrij om te discussiëren. Als wetenschappers staan wij altijd open voor nieuwe invalshoeken. Wij betreuren het ten zeerste dat veel tegenstanders niet inhoudelijk op onze argumenten ingaan maar tegelijkertijd vinden wij het voor de beeldvorming rondom walvisknuffelend Nederland ook niet erg om u op deze site van uw meest duistere kant te zien zeker niet als u daarbij de naam van de ontaarde stadspiraten van Seashepherd noemt.

Mvg
Puru

In de categorie Walvisnieuws

19 Reacties
 1. Joeri permalink

  Ik ben erg dankbaar dat jullie mijn ogen hiervoor hebben geopend. Het is bijzonder goed dat iemand het initiatief neemt. Weg met de walvis!!

 2. Agenda21 permalink

  Een wetenschapper noemt ie zich ook nog.
  Nou ik zou even uitleggen wat de definitie van wetenschappers is, deze luidt: “mensen die een bepaalde tak van de wetenschap beoefenen”, dus niet:”personen die een zielige site oprichten”.
  Walvisjacht is verboden en dat zal zo blijven.
  Deze site is totaal nutteloos!

 3. Agenda21 permalink

  Ik wil best op u inhoudelijke argumenten.
  Maar deze luiden ong. zo:”walvissen zijn grote beesten hierdoor is de zeespiegel een stuk hoger” en “walvissen doden ook mensen(doordat de mensen zich te dicht bij de walvissen bevinden, willen zij hun jongen en zichzelf beschermen, zo gaat dat in de natuur, elk dier beschermt zichzelf en zijn/haar jongen)”
  Dus als jullie “argumenten” al nergens over gaan, waarom dan een site?

  Agenda21

  • kapitein AH permalink

   met de walvis jacht beschermen wij onszelf tegen natte voeten of totale onderloping van de wereld.

 4. Joeri je bent een eikel!!!!!

 5. Shiva permalink

  oh wat ziekig zielig zijn jullie! Mensen hun onmacht uitingen gebruiken, bah!!!

 6. amber permalink

  Jullie hebben kanker.
  Levenloze mongolen, jullie (beheerders) hebben zeker geen vrienden of wel kankerleiderssss…
  Jullie moeten hiermee ofhouden of anders……..

  Haha hij heeft wel mooi gelijk
  proffesortje
  Je stinkt naar dikke schijt.
  en jullie zijn allemaal ketsermongolen
  kom op zeg
  Whaaaah
  weg met de dwergvinvis
  hij eet veel plankton

  Jadus?
  Wou jij het eten dan?\
  ik stop het met veel plezier achter in je strot

 7. amber permalink

  Wetenschapper?
  Whoaaah
  Grapjas XD
  Hoogstens een uit de baarmoeder geslingerde hypocriet die denkt dat ie een Wetenschapper is en wel anders piept als ik een harpoen in je kop afschiet :)

 8. sharona permalink

  Er is helemaal nergens van waar over dat de poolijs smelt van wegen de walvissen,en de zeespiegel stijgt vanwege de walvissen!!kom op zeg dit is de grootste bullshit dat ik ooit heb gehoord,, poolijs smelt omdat het klimaat gewoon aan het veranderen is!! en daardoor stijgt de zeespiegel!!!

 9. Martijn permalink

  HAHAHAHAHA jullie noemen jullie zelf wetenschappers! Snappen jullie er echt wat van?? Want kom maar op in een debat worden jullie KAPOT gemaakt, want jullie standpunten slaan nergens op! Milieuvervuiling?? Als jullie stelletje ‘wetenschappers’ daar iets tegen willen doen moeten jullie iets doen aan de vervuiling van de MENS, want die zorgt ervoor dat deze aarde kapot gaat niet de walvissen! Die doen namelijk al eeuwen hetzelfde, maar de mens is aan het vervuilen! Wetenschappers????? Waar afgestudeerd? De peuterschool?? Groeten Martijn

 10. Rob permalink

  jullie moeten dood de wereld heeft niks aan dit soort kk nerds

 11. Kira permalink

  Als eerste smelten de ijskappen niet eens. De ”wetenschappers” van tegenwoordig blijven dit zeggen zodat ze lekker veel geld toegespeeld krijgen. Het is een feit dat de aarde de laatste paar jaren alleen maar AFGEKOELD is. En daarbij, zelfs ALS de ijskappen zouden smelten, zou de main reason dan niet de CO2 uitstoot van jouw ”welverdiende” autootje zijn? Of van de uitstoot van al die prachtige fabrieken die we maar blijven bouwen?
  Als je serieus iets de schuld moet geven van de ”opwarming” van de aarde, begin dan eens bij jezelf en bij de mensheid, en niet bij onschuldige wezens die af en toe een keer per ongeluk tegen een blokje ijs stoten. Zij kunnen er immers ook niets aan doen dat ze zo groot zijn. Oh, en als het toch over hun volume gaat, wat dacht je dan van al die enorme jachten die de ”rijken” zo nodig moeten hebben? Die zijn pas écht overbodig.
  Ik vind het sowieso zéér hypocriet dat je walvissen gaat beschuldigen van het kapot maken en het vervuilen van deze wereld. Waarschijnlijk doe jij er zelf net zo hard aan mee.

  x Kira

 12. Kira permalink

  Oh, jullie hebben er trouwens ook zeker geen rekening mee gehouden dat juist het uitdunnen van de walvissen voor meer CO2 zorgt, of wel? Het afslachten van walvissen door Japanse walvisvaarders is niet alleen een schending van het verdrag dat commerciële activiteiten verbiedt, het is ook een factor bij het vrijkomen van grote hoeveelheden koolstof in de atmosfeer door het verwijderen van walvissen als belangrijke opslagplaatsen voor koolstof.En dus is de Japanse walvisjacht een activiteit die Japan zou moeten meenemen in hun berekeningen van broeikasgas-uitstoot in overeenstemming met het Kyoto Protocol.
  De walvissen zijn voor de oceaan wat de bomen zijn voor het land, zowel walvissen als bomen slaan tonnen koolstof op. In de week van 23 februari 2010 is op een Ocean Science bijeenkomst, die gehouden werd in Portland, Maine, door (ECHTE!) wetenschappers bekend gemaakt wat hun berekeningen zijn voor vrijgekomen koolstof door de walvisvaart .
  In de natuur wordt de koolstof uit het lichaam van gestorven walvissen geïsoleerd in de diepten van de oceaan. Maar walvisvangst door mensen zorgt er voor dat de koolstof vrijkomt in de atmosfeer. Volgens wetenschappers is in de laatste eeuw door commerciële walvisjacht ongeveer 100 miljoen ton koolstof vrijgekomen in de atmosfeer van de aarde.
  Ga dat maar eens zitten uitdokteren.

  x Kira

 13. Harpoenboy permalink

  Fuck de walvissen ik zou het liefst alle walvissen in concentratiekampen stoppen en Japannners tot leiders van de wereld maken.
  Konnichiwa,
  Harpoenboy

 14. Koen permalink

  Aan de beheerder van deze klote site,

  Als je een vent ben zet je gewoon ff je naam en adres neer.
  Dan sta ik morgen op je stoep en doe ik jou aan wat walvisvaarders de walvissen aan doen kanker gek!

Plaats een reactie

Note: XHTML is toegestaan. Je e-mailadres zal niet openbaar gemaakt worden.

Meld je aan voor de RSS feed van deze reactie